Sertésmájszeletek szalonnával

A szalonna kisült zsiradékában fogjuk a sertésmájszeleteket megsütni. Hamar kész, laktató ételt fogunk készíteni:

Sertésmájszeletek szalonnával

Hozzávalók

  • 50 dkg sertésmáj,
  • 20 dkg füstölt szalonna,
  • 5 dkg liszt,
  • só.

Így készül a sertésmájszeletek szalonnával

  1. A szalonnát egyforma szeletekre vágjuk.
  2. Annyi szeletet készítünk, ahány szelet májat sütünk.
  3. A szalonnaszeleteket bevagdossuk, és ropogósra sütjük.
  4. A sütésből visszamaradt zsírban megsütjük a lisztbe mártott májszeleteket, majd a májszeletekre helyezzük a sült szalonnát.
  5. Kevés szalonnazsírral meglocsoljuk és sült burgonyával, házi ecetes paprikával tálaljuk.
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Hasonló receptek, gasztro írások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhárom + 11 =

Scroll to top