Póréhagymával sült sertésszelet

Recept:

Végre egy szaftos sertés étel receptje – disznóölések különlegessége lehet, de nagyszerű ebéd bármikor!

Gasztro könyvajánló

A húsból 4 nagyobb szeletet vágunk, kiveregetjük, megsózzuk, majd curryvel meghintjük. Mindegyik hússzelet közepére egy pórédarabot helyezünk, majd a húst feltekerjük. Lisztbe mártjuk, majd forró olajban megsütjük. Amikor a húsok készre sültek,megszórjuk reszelt sajttal, és sütőben ráolvasztjuk.

Hozzávalók

  • 60 dkg sertéscomb,
  • 20 dkg póréhagyma,
  • 4 dkg liszt,
  • 6 dkg vaj,
  • 8 dkg reszelt sajt,
  • curry,
  • só.

Tálalás

Tálaláskor a húst felszeleteljük, és párolt rizst adunk hozzá, majd saját sült szaftjával meglocsoljuk.

Trükk

A lisztbe mártás ne maradjon ki! Benn tartja a húsban a fontos ízeket!

Hasonló receptek, gasztro írások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kilenc + tíz =

Scroll to top