Mustos-káposztás rakott hús

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

A mustos-káposztás rakott hús úgy készül, hogy egy kicsit a fűszerekkel és a musttal előpároljuk a húst, majd tűzálló tálban alufólia alatt készre sütjük.

Mustos-káposztás rakott hús hozzávalók, elkészítése

Hozzávalók

  • 50 dkg sertéscomb,
  • 80 dkg fejes káposzta,
  • 15 dkg paradicsom,
  • 2 fej vöröshagyma,
  • 3 dl must,
  • 2-3 evőkanál olaj,
  • kakukkfű, őrölt bors, só.

Mustos-káposztás rakott hús elkészítése

  1. A finomra vágott hagymát üvegesre pirítjuk, hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott húst, és fedő alatt pároljuk, mindig kevés mustot aláöntve.
  2. A káposztát metéltre vágjuk, és a félig puha húshoz adjuk.
  3. Sóval, borssal, kakukkfűvel fűszerezzük.
  4. Kb. 10 percig együtt pároljuk, majd tűzálló tálba öntjük, tetejére paradicsomot karikázunk.
  5. Alufóliával letakarjuk, és sütőben kb. 30-40 percig sütjük.
Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Hasonlóan finom ételek, receptek

Recept kategória: Rakott ételek sütőben, Sertés receptek Címke: , , .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

nyolc + kilenc =