Hirtelen sült máj

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Hirtelen sült máj

A hirtelen sült májhoz használt étkezési keményítő lényegesen egészségesebb mint a búzaliszt, mártások, levesek és öntetek sűrítéséhez kiváló! Sertésmájból készítjük ezt az ízes, magyaros ételt.

Tésztával együtt tálaljuk ezt a gyorsan és egyszerűen elkészíthető ételt. A recept üvegtésztával készül. Az üvegtészta egy ázsiai tésztaféleség, melyről a linkre kattintva olvashatsz bővebben.

A finom májas recept az alábbi részletes leírás alapján könnyedén elkészíthető!

Hirtelen sült máj recept

4 személyre kb.: 60 perc alatt elkészíthető

Hozzávalók

  • 60 dkg sertésmáj,
  • 1 fej saláta,
  • 20 dkg üvegtészta,
  • 4 evőkanál olaj,
  • étkezési keményítő,
  • őrölt gyömbér,
  • szójamártás.

Hirtelen sült máj elkészítése

  1. Csíkokra vágjuk a májat és étkezési keményítőbe forgatjuk.
  2. Üvegtésztát leforrázzuk, majd kb.: 5 perc múlva leszűrjük.
  3. A megtisztított salátát leveleire szedjük, és összetépkedjük nagyjából egyenlő nagyságú darabokra.
  4. Az olajat egy nagy serpenyőben addig hevítjük, amíg nem kezd “gőzölögni”.
  5. Ekkor belerakjuk a májat jól elkeverjük és kissé átsütjük.
  6. Hozzáadjuk a salátalevelet és 3-4 percig együtt kevergetjük.
  7. Gyömbérrel és szójamártással ízesíthetjük.
  8. Végül belekeverjük a tésztát, átforrósítjuk és tálaljuk.
Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0
Recept összefoglaló
recipe image
Recept:
Hirtelen sült máj
Szerző:
Megjelent:
Elkészítés ideje:

Hasonlóan finom ételek, receptek

Recept kategória: Sertés receptek Címke: , .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhárom − 8 =