Ha még nem daráltad le a dagadót
Dagadó helyett más sertéshúsból (pl.: combból) is készítheted a debreceni töltöttkáposztát. És a dagadó is alkalmas más finomságok elkészítésére. Ha még nem daráltad le, akkor szúrd fel és töltsd meg gombás töltelékkel. Isteni finom lesz!
Összefoglalás
Debreceni töltött káposzta
Debreceni kolbásszal tálaljuk el ezt a hagyományos módon készülő töltött káposztát. A pontos hozzávalók, a részletes leírás és a receptben található videó segít elkészíteni.
Típus: ebéd, vacsora
Nemzeti konyha: Magyar
Recept Mennyisége: 4
Előkészítési idő: 30M
Főzési idő: 2H
Összes idő: 2H30M
Hozzávalók:
- savanyú káposztalevél
- darált sertés dagadó
- angol szalonna
- füstölt szalonna
- tojás
- vöröshagyma
- kapor
- fokhagyma
- bors
- piros paprika
- só
Recept útmutatások: Debreceni töltött káposztához először töltsd meg a káposztaleveleket a finom húsos töltelékkel, majd főzd készre. Ezután készítsd el a debreceni kolbászt, majd tálald tejföllel és friss kenyérrel. Megunhatatlan lesz!
4.6