Csirke nyárson

Csirkemell nyárson

A csirkemell nyárson ebben a receptben csirkemájjal és több más finomsággal együtt készül. Nézd meg a receptet, melyben arra is kapsz tippet, hogyan készíts tökéletes rablóhúst!

Rostélyos, rostélyos receptek | kedvenc-receptek.hu

Csevapcsicsa

A csevapcsicsa kevés összetevőből, rostélyon sült, szerb eredetű étel. A húsrudacskák kedvelt falatok a szabadban a tűz körül.

Laskagomba

Gombás harcsapaprikás

A gombás harcsapaprikás bográcsban elkészítve az igazi. Hagyományosan pörkölt szerűen készül az alap, azaz hagymát pirítunk, felengedjük, majd beletesszük a többi összetevőt.

Rostélyos, rostélyos receptek | kedvenc-receptek.hu

Fóliában sült sonkás-sajtos hústekercs

A fóliában sült sonkás-sajtos hústekercs készíthető rostélyon, vagy a parázs szélén. Ha jól tekertük be a fóliát, akkor a parázsban sem lesz semmi baja az ételünknek. A hústekercset vajjal, vagy olíva olajjal megkent alufóliában sütjük meg. Természetesen előtte megfelelően fűszerezzük. Remek szabadban készült tavaszi recept!

kedvenc-receptek.hu

Debreceni nyárs

A debreceni nyárson az összefűzött kolbászt és zöldségeket folyamatosan kenegetni kell az olajos mustárral, hogy megkapja a különleges ízt, ami egyedivé teszi ezt az ételt.

Rostélyos, rostélyos receptek | kedvenc-receptek.hu

Bélszínlángos

A bélszínlángost nagy odafigyeléssel, grillező rácson, ha megtehetjük, akkor a szabadban készítsük el! A rácsot a tűz felett olyan távolságra helyezzük el, hogy a hús ne égjen oda.

Sertés, sertés receptek, disznó receptek, disznóhús, sertéshús | kedvenc-receptek.hu

Különleges rablóhús

Amikor kész a rablóhús, azaz átsült a barack és a hús, akkor egy kevés áfonyalekvárral még tovább lehet bolondítani.

Bogrács a kemencében

Pásztortarhonya

A pásztortarhonya a gulyásleves és a halászlé nagyon finom alternatívája akkor, ha minden áron bográcsban szeretnénk elkészíteni az ételünket. Egyesek szerint ez egy egyszerű étel – és úgy is van. Csak a megfelelő sorrendben és a megfelelő pillanatban kell az összetevőket a bográcsba tenni…

Sertés, sertés receptek, disznó receptek, disznóhús, sertéshús | kedvenc-receptek.hu

Cserkészkolbász szalonnában sütve

Így készül a cserkészkolbász szalonnában: nyárson sültek jellegzetessége, hogy a húst összevágjuk és valahogy nyársra fűzzük. Aztán parázson megsütjük.

Fóliában sült borjúcsülök

Fóliában sütjük a borjúcsülköt, de hogy igazán finom legyen, a végén ki kell bontani a csomagot! Így készül a fóliában sült borjúcsülök.

Rostélyos, rostélyos receptek | kedvenc-receptek.hu

Bifsztek tükörtojással

Rostélyon készült tavaszi étel, így készül a bifsztek tükörtojással. Tálaláskor a hússzeletekre 1-1 tükörtojást helyezünk. Friss idénysalátát kínálunk hozzá.

Borjú receptek, borjú ételek, marhahús receptek | Húsételek

Meglepetés szeletek receptje

A meglepetés szeletek egy rostélyon sült, borjú combból készült, finom tavaszi húsétel. Szabadban elkészítve az igazi!

Kedvenc receptek

Vendégváró sajtos-tejfölös csirke

Ez tetszik, ezt megosztom!Facebook0TwitteremailPinterest0Bármilyen vendéget várunk otthonunkba – legyen az barát, rokon, vagy hivatali főnök – a vendégváró sajtos-tejfölös csirke megfelelő választás főételnek. Egy jó tanács a vendégváráshoz: ne ültesse vendégeit azonnal a terített asztalhoz! Először egy étvágy gerjesztő itallal kínálja őket, ami akár lehet sör is, még ha sokan furcsának is találják. Erről bővebben […]

hal, halétel, hal recept, hal receptek, halas receptek | kedvenc-receptek.hu

Zöldséges halpástétom

A zöldséges halpástétom elkészítésekor még az aszpik is szóba kerül. Nem titok, hogy a zselatin is játszik, de inkább olvassuk el a receptet és minden kiderül.

csirke, csirke recept, csirke receptek, csirkés receptek, csirkés ételek, csirke étel | kedvenc-receptek.hu

Sonkás csirke egész csirkéből

A sonkás csirke receptje azoknak a családoknak kedvez, akik nem csak a csirkemellből, vagy csirkecombból készült ételeket szeretik, hanem az egész csirkét szívesen fogyasztják. Próbáld ki, finom étel és nem is túl bonyolult elkészíteni!

birka receptek, bárány receptek

Báránycomb pékné módra

A báránycomb pékné módra igazi ünnepi étel, beleillik a húsvéti kínálatba, de természetesen bármikor elkészíthető ez a finom, hagymás bárány sült.

Húsvéti rántott bárány

Ez tetszik, ezt megosztom!Facebook0TwitteremailPinterest0Recept: A húsvéti rántott bárány tulajdonképpen a rántott sertésborda ikertestvére, azaz semmiben – csak az alapanyagban –  nem különbözik tőle. Ez egy egyszerű recept, ne szúrjuk el! Ez tetszik, ezt megosztom!Facebook0TwitteremailPinterest0

csirke, csirke recept, csirke receptek, csirkés receptek, csirkés ételek, csirke étel | kedvenc-receptek.hu

Fóliában sült sonkás csirke

A fóliában sült sonkás csirke könnyen és gyorsan elkészíthető étel, pont olyan, amilyet szeretnek a háziasszonyok. Próbáld ki a finom omlós hús receptjét!

Bárányérmék pirított gombával

Ez tetszik, ezt megosztom!Facebook0TwitteremailPinterest0Recept: A húsvéti ételek kedvence – a nyúl mellett – a bárány. A gomba pedig mindig finom, így a bárányérmék pirított gombával joggal pályázhat a kedvenc húsvéti recept címére. Ez tetszik, ezt megosztom!Facebook0TwitteremailPinterest0

Nyúlpástétom

Ez tetszik, ezt megosztom!Facebook0TwitteremailPinterest0Recept: Hogy történt magam sem értem, de húsvéti ételeink közé felvettük a nyúlpástétom receptjét. Talán nem véletlenül… Ez tetszik, ezt megosztom!Facebook0TwitteremailPinterest0

Sertés, sertés receptek, disznó receptek, disznóhús, sertéshús | kedvenc-receptek.hu

Sonkás hús őzgerincformában sütve

Húsvéti recept a Sonkás hús őzgerincformában sütve, mivel az ünnepekről megmaradt sonkát is felhasználjuk hozzá. Egyszerű és gyorsan elkészül, ráadásul finom is. Próbáld ki!

Sertés, sertés receptek, disznó receptek, disznóhús, sertéshús | kedvenc-receptek.hu

Húsvéti sonkás sertéskaraj

Sonkás, tejfölös és természetesen tojásos étel a minden jóval ellátott a húsvéti sertéskaraj. Itt a részletes recept, próbáld ki! Vigyázat, nagyon finom!

Gombás pulykatokány

Ha unod már a hagyományos pulyka recepteket, akkor próbáld ki a gombás pulykatokány elkészítését! A száraz mellhúshoz angolszalonnát és disznózsírt használunk, habarással sűrű szaftot készítünk hozzá.

Marha, marhahús, borjú, borjúhús receptek

Vendégváró borjúszegy

A borjúszegyet mindenféle finomsággal fogjuk megtölteni, majd gyakran locsolgatva sütőben megsütjük.