Illatos borjúszelet

Borjú commból készül az illatos borjúszelet. A borjú hús finom, gyenge és nem annyira erős az íze mint a kifejlett marháénak. Mitől “illatos” ez az étel? A bazsalikomtól!

Próbáld ki és meglátod, milyen finom illata van ennek a borjúból készült sültnek!

Illatos borjúszelet hozzávalók

  • 60 dkg borjúcomb,
  • 8 dkg zsemlemorzsa
  • 8 dkg vaj,
  • 15 dkg füstölt sajt,
  • bazsalikom,
  • só.

Illatos borjúszelet recept

A borjúcombból 4 szeletet vágunk. Megsózzuk, kevés szitált zsemlemorzsába mártjuk, és a vajban megsütjük. Meghintjük apróra morzsolt bazsalikommal, majd mindegyik hússzeletet beborítjuk egy-egy szelet füstölt sajttal, és sütőben jól átsütjük.

Körettel – nyilván, javasoljuk a hasábburgonyát.
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Hasonló receptek, gasztro írások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennyolc − 6 =

Scroll to top