Pórés-szójás tonhal

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

A pórés-szójás tonhal egy nagyon egyszerű recept. A megsózott halszeleteket megsütjük a póréhagymás vajban, majd elkészítjük hozzá a szószt.

Pórés-szójás tonhal hozzávalók, elkészítése

Hozzávalók

  • 20 dkg póréhagyma,
  • 60 dkg tonhal,
  • 5 dkg vaj,
  • 1 dl tejszín,
  • 1 dl sajtszósz,
  • só.

Pórés-szójás tonhal elkészítése

  1. A vékony szeletekre vágott póréhagymát a vajban üvegesre pároljuk.
  2. Ráfektetjük az előzőleg megsózott halszeleteket, és mindkét oldalukon megsütjük.
  3. Hozzáöntjük a tejszínt, és a sajtszószt, majd a mártást jól beforraljuk.
  4. Petrezselymes vajas burgonyával tálaljuk.
Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Hasonlóan finom ételek, receptek

Recept kategória: Hal receptek Címke: , , .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × 1 =