Halfilé vajasan

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

A hal filézett ponty, fogas vagy bármilyen halfilé lehet. A legfinomabb halfilé vajasan talán a fogasból készül.

Hozzávalók

  • 50-60 dkg halfilé,
  • köretnek főtt burgonya,
  • 8-10 dkg vaj,
  • citromkarika.

A halfilé elkészítése vajasan

  1. A halat előre besózzuk.
  2. A szeleteket rostélyra rakjuk.
  3. Faszénparázson 5-10 perc alatt elkészül.
  4. Készíthetjük úgy is, hogy a halszeleteket előre megsütjük, és
    az asztalnál már csak a vajat forrósítjuk.
  5. A tányérokra kitálaljuk a köretet, a halfilét, meglocsoljuk citrommal, majd leöntjük a forró, habzó vajjal.
  6. Köretként főtt burgonyát vagy krumplipürét adhatunk.
Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Hasonlóan finom ételek, receptek

Recept kategória: Hal receptek Címke: , , .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × egy =