Főtt libamell tejszínes tormamártással

Füstölt libamellet használunk az ételhez, melyet meg is főzünk. Ezután állítjuk össze a hidegtálat, ami remek vendégváró különlegesség akár ünnepi alkalmakkor is.

Főtt libamell tejszínes tormamártással

Hozzávalók

  • 40 dkg füstölt libamell,
  • 25 dkg torma,
  • 2 dl ecet,
  • 1 dkg porcukor,
  • 2 dl tejszín,
  • só.

Így készül a főtt libamell tejszínes tormamártással

  1. A füstölt libamellet megfőzzük, kihűtjük, majd nagyon vékony szeletekre vágjuk, és legyező formában tányérra rakjuk.
  2. A tormát lereszeljük, leforrázzuk és kihűtjük.
  3. Az ecetet a porcukorral, a sóval, kevés vízzel összekeverjük, és beletesszük a tormát.
  4. A tejszínt kemény habbá verjük, és hozzákeverjük az ízesített tormát, amelyet ízlésesen a libamell mellé helyezünk.

Hasonló receptek, gasztro írások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

kilenc − hét =

Scroll to top

Az oldal cookiekat (sütiket) használ! Részletek

A hatályos jogszabályok alapján kötelező tájékoztatni a látogatókat, hogy a weboldal ún. cookie-kat használ és tárol a számítógépén. Ha ezt nem szeretné, akkor a böngészője megfelelő beállításait használva tiltsa le a cookie-k tárolását, vagy zárja be a weboldalt. Mik azok a cookie-k? Hogyan tudja tiltani a tárolásukat? Hogyan kezelem a személyes adatokat? Mindenre választ ad a részletes adatvédelmi és cookie tájékoztatóm.

Close