Marha, marhahús, borjú, borjúhús receptek

Bélszínérmék gombafejekkel

Érlelt bélszínből és friss gombából készül a bélszínérmék gombafejekkel. Egyszerű, gyors recept, hiszen csak forró olajban ki kell sütni a fűszerezett húst és gombafejeket.

Laskagomba

Gombával töltött zsemle

Ez tetszik, ezt megosztom!Facebook0TwitteremailPinterest0Gombával töltött zsemle recept Egyszerűsége révén gyorsan összeüthető vacsora étel. A gombát felszeleteljük és vajban a finomra vágott hagymával együtt összepároljuk. Sóval, borssal, paprikakrémmel, petrezselyemmel ízesítjük. A félbe vágott zsemléket rövid ideig tejbe mártjuk, majd kivajazott tűzálló tálba tesszük, a vágott felével felfelé. Mindegyik tetejére párolt gombát rakunk,tejfölt teszünk rá, megszórjuk reszelt […]