Kapros túróval töltött paprikapapucsok

Kapros túróval töltött paprikapapucsok | kedvenc-receptek.huA paprikapapucsokat megtöltjük a kaporral ízesített túróval. Különleges előétel recept – hozzávalók, az elkészítés részletes leírása.

Kapros túróval töltött paprikapapucsok hozzávalók, elkészítése

Hozzávalók

  • 4 paprika,
  • 25 dkg túró,
  • 2 evőkanál tejföl,
  • kapor,
  • egy kis fej hagyma,
  • só.

Kapros túróval töltött paprikapapucsok elkészítése

  1. A töltelékhez a túrót villával összetörjük, hozzákeverjük a tejfölt, a finomra vágott hagymát, és kaprot, ízlés szerint fűszerezzük sóval.
  2. A paprikát megmossuk, a magokat és ereket eltávolítjuk, megtöltjük túrókrémmel.
  3. Felszeleteljük, friss péksüteménnyel, vagy pirítóssal kínáljuk.
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Hasonló receptek, gasztro írások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × három =

Scroll to top