Kapros túróval töltött paprikapapucsok

Kapros túróval töltött paprikapapucsok | kedvenc-receptek.huA paprikapapucsokat megtöltjük a kaporral ízesített túróval. Különleges előétel recept – hozzávalók, az elkészítés részletes leírása.

Kapros túróval töltött paprikapapucsok hozzávalók, elkészítése

Hozzávalók

  • 4 paprika,
  • 25 dkg túró,
  • 2 evőkanál tejföl,
  • kapor,
  • egy kis fej hagyma,
  • só.

Kapros túróval töltött paprikapapucsok elkészítése

  1. A töltelékhez a túrót villával összetörjük, hozzákeverjük a tejfölt, a finomra vágott hagymát, és kaprot, ízlés szerint fűszerezzük sóval.
  2. A paprikát megmossuk, a magokat és ereket eltávolítjuk, megtöltjük túrókrémmel.
  3. Felszeleteljük, friss péksüteménnyel, vagy pirítóssal kínáljuk.
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Hasonló receptek, gasztro írások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × 3 =

Scroll to top