Kész a sajtos, fokhagymás bundában készített csirkemell
Amint készre sül a csirkehús, már tálalhatod is. Milyen köret illik hozzá? Párolt rizs, tört burgonya, burgonyapüré, stb.
A csirkemell alapvetően egy száraz típusú hús. A sajtos bundában sült csirkemell mégis szaftos maradt. És van még egy recept, ami garantálja, hogy nem lesz száraz a hús: a fordított rántott hús receptje!
Remélem a recept és a képek alapján sikerült neked is elkészítened!
Összefoglaló
Sajtos bundában sült csirkemell
A hagyományos panírozáshoz képest a sajtos bundában sül csirkemell morzsa nélkül készül. A bunda a liszttől, a tojástól és a belé reszelt sajttól áll össze. És van egy összetevője, ami igazán különleges ízt kölcsönöz neki!
Típus: Főétel
Nemzeti konyha: Magyar
Előkészítési idő: PT30M
Főzési idő: PT60M
Összes idő: PT90M
Hozzávalók:
- csirkemell
- kemény sajt
- tojás
- liszt
- olaj
- só
- fokhagyma
Recept útmutatások: A hagyományos panírozáshoz képest a sajtos bundában sül csirkemell morzsa nélkül készül. A bunda a liszttől, a tojástól és a belé reszelt sajttól áll össze. És van egy összetevője, ami igazán különleges ízt kölcsönöz neki!
4.91
Jó étvágyat kívánok hozzá!