Összefoglaló
Rakott karfiol receptje baconnel és sajttal
Egy isteni rakott karfiol sajttal és baconnel ebédre, vagy akár vacsorára is remek fogás. Nézd meg, hogyan kell elkészíteni! Itt a recept részletes leírással és képekkel.
Típus: Főétel, rakott étel
Nemzeti konyha: Magyar
Előkészítési idő: PT30M
Főzési idő: PT25M
Összes idő: PT55M
Hozzávalók:
- karfiol
- sajt
- tojás
- vaj
- só
- ételízesítő
- bacon szalonna
- krém joghurt
- szercsendió
Recept útmutatások: Darált hús nélkül, csak sajttal és baconnel készítjük ezt a finom rakott karfiolt. A karfiol rózsákat némi előfőzés után egy tűzálló tálba, két rétegben halmozzuk, közé bacont szórunk. És még valamivel megbolondítjuk, amitől igazán finom lesz ez az egytálétel!
Szerkesztő Értékelése:
4.85
4.85