Sárgarépalé

Sárgarépalé tartósítása | kedvenc-receptek.huA legjobb a friss sárgarépából készített sárgarépalé. Nézzük hogyan tudjuk egy egyszerű módszerrel tartósítani!

Sárgarépalé hozzávalói

  • sárgarépa,
  • szalicil.

Sárgarépalé tartósítása

  1. A megtisztított, megmosott sárgarépát kisebb darabokra vágjuk, és gyümölcscentrifugával kipréseljük a levét.
  2. Szaliciles vízzel kiforrázott üvegekbe töltjük, és légmentesen lezárjuk.
  3. Az üvegeket kb. 20 percig gőzöljük, majd az edényben hagyjuk kihűlni.

Segítünk neked ajándékot választani. Kattints ide!


Ez teszik, ezt megosztom!

Szólj hozzá!

19 − 12 =

Forró levegős sütő, prémium kategória:

Cosori webáruház