Sárgarépalé

Sárgarépalé tartósítása | kedvenc-receptek.huA legjobb a friss sárgarépából készített sárgarépalé. Nézzük hogyan tudjuk egy egyszerű módszerrel tartósítani!

Sárgarépalé hozzávalói

  • sárgarépa,
  • szalicil.

Sárgarépalé tartósítása

  1. A megtisztított, megmosott sárgarépát kisebb darabokra vágjuk, és gyümölcscentrifugával kipréseljük a levét.
  2. Szaliciles vízzel kiforrázott üvegekbe töltjük, és légmentesen lezárjuk.
  3. Az üvegeket kb. 20 percig gőzöljük, majd az edényben hagyjuk kihűlni.
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Hasonló receptek, gasztro írások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

négy + 4 =

Scroll to top