Padlizsán reggelire

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

A padlizsán mint a receptek főszereplője most köszönt be oldalunkra, eddig valahogy nem került rá sor. Mivel nincs egy éves az oldalunk és minden nap egy recept jelenik meg oldalunkon, így vannak még tartalékaink. A padlizsán alakja ellenére nem tökféle, hanem a burgonyafélék családjába tartozó zöldségnövény. Felhasználása a gasztronómiában  széleskörű, ezt meg fogja látni a kedvenc receptek weboldalon! Nézzük, hogy készül a padlizsán reggelire:

Padlizsán

Padlizsán reggelire receptje

Hozzávalók

3 padlizsán,
8 dkg vaj,
1 fej vöröshagyma,
1 csokor petrezselyem,
8 tojás,
őrölt bors,
só.

Padlizsán elkészítése reggelire

A padlizsánokat meghámozzuk, apró kockákra vágjuk, és forró vajban megpirítjuk.
Amikor megpuhult, hozzátesszük a finomra vágott hagymát, a petrezselymet, és néhány percig együtt pirítjuk.
Ráöntjük a felvert tojásokat, és rántottaszerűen megsütjük.

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Hasonlóan finom ételek, receptek

Recept kategória: Vegetáriánus receptek Címke: .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × 4 =