Töltött gombafalatok

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

A töltött gombafalatok elnevezésű ételünk finom vendégváró, sajtos, gombás nassolni való csemege. A recept Zsuzsi konyhájából való. Köszönjük!

Sütés előtt is ínycsiklandónak tűnik:
Töltött gombafalatok recept

Töltött gombafalatok receptje

Hozzávalók

  • 10-14 db nagyobb gombafej,
  • 1 fej vöröshagyma,
  • 1 db chili paprika,
  • olaj a sütéshez,
  • reszelt sajt a tetejére,
  • bazsalikom, só, bors.

Töltött gombafalatkák elkészítése

  1. Kevés olajon összepirítjuk a gombát és a hagymát, sózzuk, borsozzuk, teszünk bele friss bazsalikomot és egy kis chili paprikát.
  2. 5-10 perc párolás után a gombákat kiszedjük, a hagymát tovább pirítjuk.
  3. Az így összepirított hagymás szafttal megtöltjük a gombafejeket, majd a tetejére reszelt sajtot szórunk.
  4. Jó étvágyat kívánunk a falatkáinkhoz!

Recept és fotó: Zsuzsi Sopronból.

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Hasonlóan finom ételek, receptek

Recept kategória: Gombás receptek, Töltött étel receptek Címke: , , .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

nyolc + tizenhét =