Gombás kifli

Recept:

Megígértük, hogy a szendvicseink finomak és izgalmasak lesznek. Farsang alkalmából itt egy izgalmas gombás kifli recept.

A megtisztított gombát vékonyra, a hagymát kockára vágjuk. Mindkettőt a felmelegített margarinban 6-8 percig pároljuk, sóval, borssal, majorannával fűszerezzük. Végül hozzákeverjük a zsemlemorzsát, és a vágott petrezselymet. A hosszában kettévágott fél kifliken elosztjuk a gombás masszát, megszórjuk reszelt sajttal, és 5 perc alatt sütőben átforrósítjuk.

Hozzávalók

  • 4 kifli,
  • 1 kis fej hagyma,
  • 5 dkg margarin,
  • 2 evőkanál zsemlemorzsa,
  • 1 csokor petrezselyem,
  • 10 dkg gouda sajt,
  • só,
  • bors,
  • majoránna.

Tálalás

Melegen tálaljuk, mivel ez egy melegszendvics.

Trükk

A sütőben való átforrósítást értse úgy, hogy a sajt olvadjon rá, picit barnuljon meg. Jó étvágyat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

kilenc − kettő =