Mandulás perec

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Ha valaki tud egyszerűbb és gyorsabb süti receptet mint a mandulás perec, akkor azt örömmel vesszük az oldalon! Ennél a vendégváró sós süteménynél annyi dolgunk lesz csak, hogy összegyúrjuk a hozzávalókat és megsütjük.

Na jó, egy órát pihentetni is kell a tésztát a végső fázis előtt…

 

Mandulás perec hozzávalók

  • 20 dkg liszt,
  • 20 dkg porcukor,
  • 20 dkg margarin
  • 20 dkg mandula,
  • 3 tojás,
  • fahéj

Mandulás perec recept

  1. A lisztet a porcukorral összekeverjük, hozzáadjuk a margarint, a darált mandulát, 2 tojást, őrölt fahéjat, és összegyúrjuk.
  2. Letakarva 1 órát pihentetjük, majd vékony rudacskákat sodrunk, melyekből pereceket formálunk.
  3. Felvert tojással megkenjük, és forró sütőben világosra sütjük.

Tudod Hogyan mérjünk 20 dkg lisztet mérleg nélkül?

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0
Recept összefoglaló
Recept:
Mandulás perec
Szerző:
Megjelent:
Elkészítés ideje:
Értékelés:
41star1star1star1stargray Based on 1 Review(s)

Hasonlóan finom ételek, receptek

Recept kategória: Édes sütemények Címke: , .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenöt − hat =