Málnakrém

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Amikor a gyümölcsös receptek sorozatunkat elkezdtük, nem sejtettük, hogy ennyire aktuális időpontra esik a megjelenésük. Ma gyönyörű málnát láttam a piacon – igaz nem volt olcsó – így a málnakrém receptje úgymond aktuális. Ebben az édességben krémsajt is van, a tiramisu óta tudjuk hogy ez nem túl nagy baj. Különleges édesség következik! Édes süteményként kategórizáltuk, tán megbocsátható…

Málnakrém receptje

Hozzávalók
15 dkg málna
30 dkg krémsajt,
8 dkg porcukor,
3 dl tejszín

Málnakrém elkészítése

A krémsajtot habosra keverjük, majd habverővel hozzákeverjük a málnát.
A tejszínt a cukorral habbá verjük, és a felét lazán a krémbe forgatjuk.
Talpas poharakba töltjük, és a hűtőszekrényben megdermesztjük.
Tálaláskor a maradék tejszínhabbal, és málnaszemekkel diszítjük, ostyát, vagy piskótát kínálhatunk hozzá.

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Hasonlóan finom ételek, receptek

Recept kategória: Édes sütemények Címke: .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenöt + 11 =