Gesztenyecsemege

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

A vendégváró gesztenyecsemege vélhetően népszerű lesz a könnyen, sütés nélkül elkészíthető édességeket szerető háziasszonyok körében, főleg, ha maradt gesztenye az őszi sétáról. A sütihez csokimázt is készítünk, a recept annak módját is tartalmazza. Lássuk!

Hozzávalók

  • 20 dkg áttört, főtt gesztenye,
  • 35 dkg porcukor,
  • 1 csomag vaníliás cukor,
  • gyümölcsíz.

A vendégváró gesztenyecsemege elkészítése

  • A megfőtt gesztenyét húsdarálón ledaráljuk.
  • A cukorral, vaníliás cukorral összegyúrjuk.
  • Deszkán kinyújtjuk és formával kiszaggatjuk.
  • Két-két darabot gyümölcsízzel összeragasztunk és csokoládémázzal bevonjuk.
  • A csokoládémázt úgy készítjük, hogy 10 dkg porcukorral, 8 dkg reszelt csokoládéval és 2-3 kanál vízzel folytonos keverés mellett sűrű pépet készítünk.
Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Hasonlóan finom ételek, receptek

Recept kategória: Édes sütemények Címke: , , .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × 5 =