Almás lepény II.

Almás lepény II. receptjeEbben a finom almás lepény receptben az almákat belekeverjük a tésztába és úgy sütjük meg. Nagyon egyszerű édes sütemény recept!

Almás lepény II. hozzávalók, elkészítése

Hozzávalók

  • 27 dkg cukor,
  • 6 tojás,
  • 18 dkg margarin,
  • 15 dkg liszt,
  • 6 nagy alma.

Almás lepény II. elkészítése

  1. A cukrot habosra keverjük a tojássárgájával, hozzáadjuk az olvasztott, de nem meleg margarint.
  2. Végül beletesszük a lisztet, és a tojások kemény habbá vert fehérjét.
  3. Az almákat meghámozzuk, belekockázzuk a masszába és sütjük.
  4. Igen, tényleg csak ennyi!

Hasonló receptek

  • Almás lepény I.Almás lepény I. Az almás lepény (pite)receptje közkívánatra került be az édes sütemény receptek közé. Kalácstészta keménységű tésztát készítünk, majd […]
  • Házi almás lepényHázi almás lepény A házi almás lepény töltelékébe teszünk fahéjat is, az alma és a fahéj nagyon jól kiegészítik egymást. A fahéjat egyébként az egészséges […]
  • Mustos lepényMustos lepény A mustos lepény tésztájába beletesszük az összes alkotórészt, először habosra verjük, majd összekeverjük - még a szőlőszemeket is […]
  • Szőlős lepénySzőlős lepény A szőlős lepényt úgy készítjük, hogy a tésztát kinyújtjuk, felét tepsibe tesszük és ráhelyezzük a szőlőszemeket és a többi tölteléket, […]
  • Gyümölcsös radichetta saláta receptjeGyümölcsös radichetta saláta receptje Nyári salátáink közül a gyümölcsös radichetta salátát ajánljuk figyelmükbe. A tikkasztó hőségben akár ebédre is kitűnő, hisz könnyű étel, […]
Recept kategória: Édes sütemények és recept címke: , , .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

egy × egy =