Csokisfánk

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

A tésztát először megfőzzük, majd kiszaggatjuk, megsütjük, végül csokoládéöntettel kínáljuk. A részletes recept:

 

Hozzávalók

 

  • 1,5 dl víz,
  • 12 dkg vaj,
  • 2 dkg cukor,
  • 18 dkg liszt,
  • 8 tojás,
  • 2 tasak vaníliás cukor,
  • só.

 

Süssünk csokisfánkot!

 

  1. A vizet a vajjal, a cukorral, csipetnyi sóval felforraljuk.
  2. Állandóan kevergetve hozzáadjuk a lisztet, és addig kevergetjük, amíg a tészta az edény falától elválik.
  3. A tűzről levével egyenként belekeverjük a tojásokat.
  4. Evőkanállal dió nagyságú golyókat szaggatunk belőle, és nem túl forró olajban pirosra sütjük.
  5. Vaníliás cukorral meghintjük, és külön csokoládé öntetet kínálunk hozzá.
Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Hasonlóan finom ételek, receptek

Recept kategória: Édes sütemények Címke: , .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 + 12 =