Egy a kedvenc receptek közül:

Isli fánk recept

Isli fánk

> kedvenc-receptek.hu | 2011-12-19
Megosztom...Share on Facebook1Tweet about this on Twitter1Share on Google+0Email this to someonePin on Pinterest0

Recept:

Karácsony alkalmából fogadják szeretettel ezt a fánk receptet. A sütemény fő jellemzője hogy sokáig eláll. Zsuzsinak!

A vajat, a lisztet, a sütőport, és a porcukrot jól összedolgozzuk, azután hozzágyúrjuk a diót, a vaníliáscukrot, és a rumot. Vékonyra nyújtjuk, és kicsi pogácsa szaggatóval kiszúrjuk. Zsírozott, lisztezett tepsiben sütjük, ha kihűlt összeragasztjuk lekvárral, majd csokimázba mártjuk.

Hozzávalók

  • 25 dkg vaj,
  • 35 dkg liszt,
  • 1 csomag sütőpor,
  • 25 dkg porcukor,
  • 15 dkg darált dió,
  • 1 csomag vaníliás cukor,
  • 2 kanál rum,
  • lekvár a ragasztáshoz,
  •  étcsoki.

Tálalás

Sütemény, hát hogy lehetne tálalni?

Trükk

Hasonló mint az isler, csak ízletesebb a benne lévő dió és rum hatására.

Hirdetés:

Sütemény recepetek, egyéb ételek, italok a Kedvenc-receptek.hu weboldalon.

Hasonló receptek

  • Sárga tetejű kókuszos süteménySárga tetejű kókuszos sütemény A sárga tetejű kókuszos sütemény tésztájába tejfölt keverünk hogy gyenge legyen, majd […]
  • Farsangi fánkFarsangi fánk A farsangi fánk a bálok, karneválok időszakának kedvenc édessége. A farsangi sütemények […]
  • Cseh fánkCseh fánk Recept: Jó hír a fánk kedvelőinek! Nem csak farsangi fánk van a világon! Itt van ez a […]
  • kedvenc-receptek.huHabos fánk Recept: Továbbra is maradjunk a farsang okán a fánknál. Legújabb receptünk ebben a […]
  • Rumos meggydzsemRumos meggydzsem Ne gondolja senki, hogy a rumos meggydzsem majd tocsog az alkoholtól, a rum a tartósítás […]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*