Majonézes sonkasaláta

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Ez a saláta önmagában is fogyasztható! A sonkát csíkozzuk fel, a zöldborsót csepegtessük le, a sajtot kockázzuk fel, az uborkát csíkozzuk fel. Majonézt készítsünk otthon, ne a bolti ízeket adjuk a salátához!

A majonézes sonkasaláta recept

Hozzávalók

  • 25 dkg sonka,
  • 20 dkg konzerv zöldborsó
  • 10 dkg trappista sajt
  • 1 db kígyóuborka
  • 25 dkg joghurt vagy kefir
  • 16 dkg majonéz
  • 1 evőkanál mustár
  • 2 evőkanál citromlé
  • 1-2 teáskanál cukor
  • bors

A majonézes sonkasaláta elkészítése

A sonkát csíkozzuk fel, a zöldborsót csepegtessük le, a sajtot kockázzuk fel, az uborkát csíkozzuk fel. A joghurtot, vagy kefirt keverjük össze a majonézzel, a mustárral, a citromlével. Ízesítsük cukorral, sóval, borssal. A sonkát, zöldborsót, sajtot és uborkát keverjük össze az így kapott dresszinggel.

Tálalás

Salátás tálkákba.

Trükk

Most nincs. Ha valaki tud, akkor küldje!

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Hasonlóan finom ételek, receptek

Recept kategória: Saláta receptek Címke: , .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hat − 1 =