Halikrasaláta

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Recept:

Karácsony és hal. Ha ez nem is egy igazi hal étel, azért jól illeszkedhet az ünnepi fogásokhoz.

A halikrát a sós, citromos, borssal, babérlevéllel és félbe vágott hagymával fűszerezett vízben megfőzzük, és a lében hagyjuk kihűlni. Az ikrát üvegtálra rendezzük, és leöntjük a tartármártással.

Hozzávalók

  • 50 dkg pontyikra,
  • 1 fej hagyma,
  • 1 citrom,
  • 2 babérlevél
  • 3 dl tartármártás,
  • salátalevelek,
  • egész bors,
  • só.

Tálalás

Salátalevelekkel és citromkarikákkal díszítjük.

Trükk

Nincs. Jólétvágyat!

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Hasonlóan finom ételek, receptek

Recept kategória: Saláta receptek Címke: .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × kettő =