Receptet küldök!

A receptes oldalak egyik népszerű funkciója, hogy engedik olvasóiknak a saját receptek beküldését. A Kedvenc-receptek.hu sem tehet másképp, a jobbra található dobozba várjuk olvasóink receptjeit! Csak pár dolgot kérünk a beküldött receptekkel kapcsolatban ahhoz, hogy megjelenhessen oldalunkon az legfinomabb recepted.

Recept küldés feltételei

Először is olyan étel, vagy ital recept legyen, ami még nem található meg oldalunkon, vagy más recepteket közlő weboldalon. Természetesen egyfajta ételt (pl.: palacsinta) számtalan módon el lehet készíteni, ha az Ön receptje a legjobb, akkor küldje el nyugodtan!

A recepteket egyértelműen megfogalmazva, hozzávalók és elkészítés bontásban várjuk. Mond el, hány személyre szól a recept és kb.: mennyi idő alatt készül el! Írd meg a teljes neved, ha szeretnéd, hogy megjelenjen a recept alatt. E-mail címedet nem tesszük közzé.

Mit nem várunk el a receptjét beküldőtől?

Van ahol kalóriát, konyhai eszközök felsorolását és hasonlókat kérnek a beküldőktől. Mi ilyet nem kérünk. Nagymamám receptes füzetében sincsenek ilyenek feltüntetve... (Ugyanakkor elismerjük, hogy ezek hasznos és fontos adatok!)

Küldhetsz-e fotót a recepthez?

Igen! Ha az a fotó az elkészült ételről, vagy/és a készítés menetéről szól. Csak olyan fotót tudunk elfogadni, ami még nem található meg más recepteket közlő weboldalon, vagy az interneten. A fotót töltsd fel valamelyik ingyenes file szerverre (pl.: Google Drive, dropbox, indafotó, stb.), és írd bele a linkjét a receptbe!

Küldhetsz-e csak fotót?

Ha nem akarsz bajlódni a recept elkészítésével, de van róla fényképed, illetve olyan ételhez van egyedi fotód, amit a mi oldalunk alapján készítettél el, akkor azt is szívesen vesszük!

Hogy hívnak?
Kapcsolat tartó e-mail
Pl.: Túrós tészta, Körömpörkölt, Dobos torta, stb.
Ide írd a receptet!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × kettő =