Holland zöldségpüré recept:
Friss tavaszi ételeink közé most egy köret került. A holland zöldségpüré sültek mellé kiválló.
A zöldséges receptek az oldalon, azaz azok az írások, melyek esetében a recept egyik fő jellemzője, meghatározó alapanyaga valamilyen zöldség.
Az itt található ételek nem kizárólag zöldségeket tartalmazhatnak, ezt majd látni fogod, ha a recepteket böngészed.
Zöldséget tavasszal, nyáron frisset használjunk, attól még ízletesebb, egészségesebb lesz az étel! Arra is ügyeljünk, hogy ne főzzük szét a zöldségeket, mert a hasznos alkotórészeket is kifőzhetjük belőlük.
Itt találsz magadnak receptet akkor is, ha vegetáriánus, vagy vegán étrendet folytatsz!
Ezt a fasírozottat most rúdban fogjuk megsütni, de aki jobban szereti, gombócokat is formálhat belőle, de mivel nedvdús zöldségfasírozottról van szó, én a tepsiben sütés ajánlom.
Friss tavaszi ételeink közé most egy köret került. A holland zöldségpüré sültek mellé kiválló.
A szegedi ponty zöldségekkel készül, a halat elősütjük hozzá. A zöldségek egy részét is előpároljuk, mert nem egyforma idő alatt puhulnak meg.