Újházy tyúkleves (tyúkhúsleves)| kedvenc-receptek.hu

Újházy tyúkleves

Klasszikus gazdag étel az Újházy tyúkleves (tyúkhúsleves), melyhez idősebb, hízott tyúkot használunk fel hozzávalóként. Arra ügyeljünk, hogy a levesünk több fázisban készül, egyes elemeit tartsuk melegen tálalásig!

levesek, leves, leves receptek | kedvenc-receptek.hu

Zalai gombócleves

A zalai gombócleves alapja a tyúkhús és a marhahús. A gombócot a főtt marhahúsból, szalonnából hagymából, tojásból és fűszerekből állítjuk össze.

kedvenc-receptek.hu

Jércekocsonya

Kocsonyát ugye nem szárnyasból szoktak készíteni. Pedig abból is lehet: így készül a jércekocsonya.

Káposztás tyúk

A káposztás tyúk esetén nem fordulhat elő, hogy kemény marad a hús, ha a következő recept előírásait pontosan betartod. A sok csirkemell recept után jöjjön egy savanyú káposztában puhára párolt tyúk receptje.