Párolt vese velővel

Egy különleges rántottát készítünk veséből és velőből. Miután alaposan megtisztítottuk az alapanyagokat, pirítsuk össze a vesét és a velőt, majd…

tökös receptek | kedvenc-receptek.hu

Kapros tök tejfölös tojással sütve

Reszelt sajtot is használunk, a kaprot pedig csak tálalás előtti ízesítésre használjuk a kapros tejfölös tojásos tök elkészítése során. Hogyan? Mutatjuk:

Sonkával és sajttal sült tojás

Sonkával és sajttal sült tojás

A gyors és egyszerű tepsis rakott tojás egy laktató finomság. Összesen 10 darab tojást használunk fel az elkészítéséhez, amiből nyolcat sütés előtt meg kell főzni…

Tojással, burgonyával rakott karfiol

Mielőtt megsütjük, előtte megfőzzük a karfiolt. A tepsis rakott ételhez krumplit, tojást, tejfölt használunk. És még mit? Lássuk a receptet!

Francia tepsis burgonya

Francia tepsis burgonya

Ebben a tepsis rakott ételben egy csepp hús sincs. Van benne viszont 6 darab tojás: négy főtt és kettő nyers…

gomba, gombás étel, csiperkegomba, csiperke alapanyag

Tojáslepény gazdagon receptje

A kolbászos, szalonnás ételeket nem kalóriacsökkentő célból fogyasztjuk, így ez a tojáslepény sem a karcsúsodni vágyóknak szól. A recept elkészítése során olyan serpenyőre lesz szükségünk, amit a sütőbe is be tudunk tenni, azaz nem műanyag a nyele.

Zöldbab alapanyag, zöld színű zöldbab

Rakott zöldbab pörkölttel receptje

A zöldséges ételek fogyasztása a kánikula idején különösen ajánlott, így a rakott zöldbab is jól fog esni a meleg napokon. Hogy a maradék pörköltet is fel tudjuk használni hozzá, az meg csak hab a tortán!

Tojáslikőr készítése házilag

Tojáslikőr

A tojáslikőr házilag is elkészíthető, finom vendégváró ital. Van aki el sem tudja képzelni a karácsonyt, vagy a húsvétot nélküle. Nálunk van a legfinomabb tojáslikőr recept!

Tojásleves | kedvenc-receptek.hu

Tojásleves

A tojásleves egy olyan étel, ami akkor is elkészíthető, ha alig van valami odahaza a hűtőszekrényben, vagy az éléskamrában. Többféleképpen készül, mi a hagyományos receptet adjuk közre, melyhez fűszeres rántást használunk. Azt is elmondjuk, hogy kell az hagymás, pirospaprikás rántást elkészíteni.

Tojásos nokedli (tojásos galuska)

Tojásos nokedli (tojásos galuska)

Tojásos nokedli (tojásos galuska) akkor kerül a legtöbbször a terített asztalra, amikor tavasszal már kapható a friss fejes saláta! Az egyik kedvenc ételünk, ami akkor igazán finom, ha sikerül arany sárga, friss falusi tojással készíteni!