Tejfölös krumplifőzelék habarással: virslivel tálalva

Tejfölös krumplifőzelék habarással

A tejfölös krumplifőzelék habarással készül a mi receptünk szerint. A részletes leírás, pontos hozzávalók és a recept fotók mellett azt is eláruljuk, hogyan lehet finomabban, krémesebbre sűríteni a krumplifőzeléket.

Olvasd tovább
Csikós tokány rizzsel

Csikós tokány

A csikós tokány pörköltszerű, finom húsétel, füstölt szalonnával, tejföllel készítve. Nézd meg a hozzávalókat és a recept részletes leírását, ami alapján az étel könnyedén elkészíthető!

Olvasd tovább
Sajtos tejfölös rakott csirkemell: kezd elfogyni a finom rakott étel!

Sajtos tejfölös rakott csirkemell

Ha szereted a csirkemellből készült omlós húsételeket, akkor ez az egyszerű, sajtos-tejfölös csirkemell recept pont neked való! Nézd meg a recept hozzávalóit, az elkészítés módját és a képeket! Próbáld megcsinálni, hidd el, kevés dolgod lesz.

Olvasd tovább
Tejfölös-pudingos kocka: Finom édes sütemény kevesebb mint egy óra alatt

Tejfölös-pudingos kocka

A két kakaós tésztaréteg között finom tejfölös-pudingos krém teszi ellenállhatatlanul finommá ezt a sütit. Ha van egy szabad órád és kedved támadt egy finom pudingos süti elkészítésére, próbáld ki ezt a receptet!

Olvasd tovább
Rakott krumpli kolbásszal

Rakott krumpli kolbásszal

A rakott krumpli kolbásszal, tojással és tejföllel készül, a magyar konyha egyik hagyományos étele. A recept képekkel és részletes leírással olvasható, aki most kezd főzőcskézni, az is bátran belevághat az elkészítésébe!

Olvasd tovább
Bakonyi csirkemell nokedlivel

Bakonyi csirkemell

A bakonyi csirkemell gombával és tejfölös sűrítéssel készül. A recept képekkel, pontos mennyiségekkel és részletes leírással segít a kezdő háziasszonyoknak a finom étel elkészítésében.

Olvasd tovább
Rakott kelbimbó recept sertéspörkölttel

Rakott kelbimbó recept

A rakott kelbimbó recept három fő összetevőből áll, a kelbimbó mellett sertéspörkölttel és főtt rizzsel készül, így röviden átvesszük ezeknek az ételeknek az elkészítését is.

Olvasd tovább
Sajtos-tejfölös kelbimbó

Sajtos-tejfölös kelbimbó

Sajtos-tejfölös kelbimbó ebédre vagy vacsira? Ha könnyű ételt szeretne, amit elkészíteni sem nehéz, akkor igen! Megfőzzük a kelbimbót, majd egy tepsibe összeállítjuk az ételt és megsütjük. Ennyi.

Olvasd tovább
Sütemények | kedvenc-receptek.hu

Vendégváró sonkás kifli

Igazi szilveszteri vendégváró falatkákat készíthetünk egy kis ötletességgel, amihez a karácsonyról megmaradt főtt füstölt húst is felhasználhatjuk.

Olvasd tovább
Hagyományos frankfurti leves

Frankfurti leves virslivel, kelkáposztával

Frankfurti levesből is többféle létezik, mi ragaszkodunk a finom, tartalmas étel hagyományos elkészítéséhez, melyben a virsli és a kelkáposzta adja meg a jellegzetességet. Rántással és tejföllel sűrítjük…

Olvasd tovább
Sajtos tallér

Sajtos-tejfölös tallér

Kellemes borozáshoz, baráti beszélgetéshez, esti tévézéshez vagy csak simán a nassoláshoz remek társ a sajtos-tejfölös tallér!

Olvasd tovább
zeller - Egy finom rakott zeller?

Rakott zeller

A rakott zeller lényege röviden: a főzőlével besamelt készítünk, kicsit megbolondítjuk, majd ráöntjük a sonkás zeller rétegre. Reszelt sajttal meghintve sütjük.

Olvasd tovább
Francia tepsis burgonya

Francia tepsis burgonya

Ebben a tepsis rakott ételben egy csepp hús sincs. Van benne viszont 6 darab tojás: négy főtt és kettő nyers…

Olvasd tovább
levesek, leves, leves receptek | kedvenc-receptek.hu

Falusi disznótoros leves belsőségekből

Tüdő, szív, máj, az alapja a falusi disznótoros levesünknek. Aki szereti az erősebb ízeket, az főzhet bele sertés húsos csontot is, nem fogja vele elrontani! A leves pikantériáját a tejföl és a citrom fogja megadni.

Olvasd tovább
Sertés, sertés receptek, disznó receptek, disznóhús, sertéshús | kedvenc-receptek.hu

Bakonyi sertésszelet

Közkedvelt, finom főétel a Bakonyi sertésszelet, mely a tejfölös-szalonnás-gombás ragutól kapja meg az egyediségét. A recept elkészítését azzal kezdjük, hogy a húst elősütjük…

Olvasd tovább
Sárgarépa-krémleves

Krumplis sárgarépa-krémleves

A sárgarépa-krémleves elkészítéséhez szükségünk lesz kész zöldséglevesre, amit akár leveskockából is megfőzhetünk. A részletes leírás alapján próbáld meg elkészíteni ezt az olcsó és finom levest!

Olvasd tovább
Csülök, Sertéscsülök csontozva

Káposztás sertéscsülök

A káposztás sertéscsülök receptünk elősütött hússal és savanyú káposztával készül. A szaftos őszi ételt tálalás előtt még feldobjuk egy kis tejföllel…

Olvasd tovább
Sajtos, tejfölös lángos

Lángos receptje

A lángos a strandolás egyik alapvető kelléke, ám ezt a kelt tésztából készülő finomságot odahaza is könnyen elkészíthetjük.

Olvasd tovább
Zöldbab alapanyag, zöld színű zöldbab

Rakott zöldbab pörkölttel receptje

A zöldséges ételek fogyasztása a kánikula idején különösen ajánlott, így a rakott zöldbab is jól fog esni a meleg napokon. Hogy a maradék pörköltet is fel tudjuk használni hozzá, az meg csak hab a tortán!

Olvasd tovább
Olcsó rétes receptje - finom vendégváró recept

Rétestészta olcsón, könnyedén

Olcsó recept, de finom! Az olcsó rétes receptje azoknak, akik nem veszik, hanem saját maguk készítik a réteslapokat. Bármilyen hagyományos töltelékkel – túró, alma, tök, mák, stb. – meg lehet tölteni.

Olvasd tovább
Túrós csusza | kedvenc-receptek.hu

Túrós csusza

Túrós csusza receptünk hagyományos módon készült, a túrós, tejfölös, szalonnás változatot közöljük.

Olvasd tovább
Kapormártás recept: Főtt burgonya, párizsi szelet és kapormártás

Kapormártás

A kapormártás finom tavaszi recept, melyet önállóan is és húsok mellé is fogyaszthatunk. Friss tavaszi recept egy használható tippel a kedvencek között!

Olvasd tovább
Sóskafőzelék, sóskamártás

Sóskafőzelék, sóskamártás

Sóskamártás, vagy sóskafőzelék? Az igazság az, hogy többen, többféleképpen nevezik ezt a friss tavaszi ételt. Nekünk inkább a mártás a szimpatikus és főtt marhahússal, főtt burgonyával fogyasztjuk.

Olvasd tovább