hal, halétel, hal recept, hal receptek, halas receptek | kedvenc-receptek.hu

Rizses halragu

Karácsony környékén divat a halfogyasztás. Aki nem akar ismét rántott halaf ennei, annak ajánljuk a rizses halragu receptjét.

Sertés, sertés receptek, disznó receptek, disznóhús, sertéshús | kedvenc-receptek.hu

Tanyasi serpenyős pecsenye

A tanyasi serpenyős pecsenyéhez a húst elősütjük, majd elkészítjük a szalonnás, gombás májas ragut. Tartalmas, de egyszerű recept, hamar elkészíthető étel!

csirke, csirke recept, csirke receptek, csirkés receptek, csirkés ételek, csirke étel | kedvenc-receptek.hu

Szatmári csirke

A csirkét leöntjük forró olajjal, betakarjuk szalonnával, ízesítjük, megsütjük. Kivesszük a csirkét és a megmaradt szaftból és a szilvából ragut készítünk. Párolt rizzsel tálaljuk.

Sertés, sertés receptek, disznó receptek, disznóhús, sertéshús | kedvenc-receptek.hu

Sertésborda szőlősgazda módra

A sertésborda szőlősgazda módra raguval készül, melynek szalonna, gomba, borsó és hagyma adja az alapját, a lényegét pedig a sertésmáj. Sertés ételünkhöz köretként sült burgonyát ajánlunk.

Bárányborda jóasszony módra

Ez tetszik, ezt megosztom!Facebook0TwitteremailPinterest0Recept: A jóasszony módra az ételeknél általában azt jelenti, hogy valamiféle szalonnás, hagymás ragu kíséri a húsételt. Nincs ez másképp ennél a báránybordánál sem. Ez tetszik, ezt megosztom!Facebook0TwitteremailPinterest0