Kedvenc receptek: sütemények, ételek, italok

Töltött kacsa

A kacsa belsejét megtöltjük, hasüregét betűzzük hústűvel, tepsibe tesszük és meglocsoljuk a vörös borral, majd megsütjük.

Kedvenc receptek: sütemények, ételek, italok

Zöldséges kacsa

A zöldséges kacsa római tálban készül. A pecsenyekacsát körülrakjuk kockára vágott zöldséggel és burgonyával, megsózzuk, vörös bort öntünk rá, lefedjük, és sütőbe téve…

Kedvenc receptek: sütemények, ételek, italok

Kacsasült aszalt szilvával

A megtisztított kacsa belsejébe kerül az aszalt szilva, együtt sülnek meg. Ha van egy kis maradék húslevesünk, azt is felhasználhatjuk a recepthez.

Szárnyas receptek: liba, kacsa, pulyka

Rizses pecsenyekacsa

A kacsa ételek kedvelőinek szeretnénk örömet okozni ezzel a rizses pecsenyekacsa recepttel. Aki pedig még nem ismeri ezt a kicsit zsírosabb szárnyas hús típust, annak ajánljuk kipróbálásra!

Rizses karácsonyi pecsenyekacsa

Félig megpároljuk a zöldségeket és a kacsahúst, majd egymáshoz adva őket sütőben, fedő alatt készre pároljuk.