Töltött kacsa

A kacsa belsejét megtöltjük, hasüregét betűzzük hústűvel, tepsibe tesszük és meglocsoljuk a vörös borral, majd megsütjük.

Zöldséges kacsa

A zöldséges kacsa római tálban készül. A pecsenyekacsát körülrakjuk kockára vágott zöldséggel és burgonyával, megsózzuk, vörös bort öntünk rá, lefedjük, és sütőbe téve…

Kacsasült aszalt szilvával

A megtisztított kacsa belsejébe kerül az aszalt szilva, együtt sülnek meg. Ha van egy kis maradék húslevesünk, azt is felhasználhatjuk a recepthez.

Rizses pecsenyekacsa

Recept: A kacsa ételek kedvelőinek szeretnénk örömet okozni ezzel a recepttel. Aki pedig még nem ismeri ezt a kicsit zsírosabb szárnyas hús típust, annak ajánljuk kipróbálásra!

Rizses karácsonyi pecsenyekacsa

Recept: A kacsa önmagában is elegendő zsiradékot tartalmaz, tehát a receptben szereplő mennyiséget sehogyan se lépjük túl! A karácsonyi kacsa rendkívül finom étel!.