gomba, gombás étel, csiperkegomba, csiperke alapanyag

Libamájjal töltött gombafejek

A libamájat felhasználva egy krémes tölteléket készítünk és ezzel töltjük meg a gombát, amit azután bebundázva forró olajban kisütünk. Jó recept ötlet egy ünnepi ebédre?

Kedvenc receptek: sütemények, ételek, italok

Ünnepi libamájgombóc vörösborban párolva

Egy különleges karácsonyi vacsorához olyan étel kell, amit korábban talán nem készítettünk el. Az ünnepi libamájgombóc vörösborban párolva pont megfelelő lenne? Lássuk a receptet!

kedvenc-receptek.hu

Farsangi sült libamáj

Ez tetszik, ezt megosztom!Facebook0TwitteremailPinterest0Recept: A farsangi sült libamáj receptje több trükköt tartalmaz. Elöljáróban csak két összetevőt említünk: tej és jég. Házias étel, mely az alkohollal telített farsangi mulatságok kedvence lehet. Ez tetszik, ezt megosztom!Facebook0TwitteremailPinterest0

Szárnyas receptek: liba, kacsa, pulyka

Májjal töltött pulykamell

A májjal töltött pulykamellhez libamájat használunk, ez kerül az elősütött melle húsába. A májat is megsütjük, így töltjük be a pulykamellbe. Nézd meg a részletes receptet!