Lencsefőzelék Félkarikákra vágott, megsütött, füstölt kolbásszal.

Lencsefőzelék kolbásszal

A lencsefőzelék kolbásszal egy ízletes főzelékféle finom feltéttel, ami egyszerűen elkészíthető. Az elkészült étel képei, részletes leírás a receptben, melyek alapján a kezdő háziasszonyok is el tudják készíteni!

Olvasd tovább
Rakott krumpli kolbásszal

Rakott krumpli kolbásszal

A rakott krumpli kolbásszal, tojással és tejföllel készül, a magyar konyha egyik hagyományos étele. A recept képekkel és részletes leírással olvasható, aki most kezd főzőcskézni, az is bátran belevághat az elkészítésébe!

Olvasd tovább
gomba, gombás étel, csiperkegomba, csiperke alapanyag

Tojáslepény gazdagon receptje

A kolbászos, szalonnás ételeket nem kalóriacsökkentő célból fogyasztjuk, így ez a tojáslepény sem a karcsúsodni vágyóknak szól. A recept elkészítése során olyan serpenyőre lesz szükségünk, amit a sütőbe is be tudunk tenni, azaz nem műanyag a nyele.

Olvasd tovább
kedvenc-receptek.hu

Debreceni nyárs

A debreceni nyárson az összefűzött kolbászt és zöldségeket folyamatosan kenegetni kell az olajos mustárral, hogy megkapja a különleges ízt, ami egyedivé teszi ezt az ételt.

Olvasd tovább
Sertés, sertés receptek, disznó receptek, disznóhús, sertéshús | kedvenc-receptek.hu

Cserkészkolbász szalonnában sütve

Így készül a cserkészkolbász szalonnában: nyárson sültek jellegzetessége, hogy a húst összevágjuk és valahogy nyársra fűzzük. Aztán parázson megsütjük.

Olvasd tovább
Rakott burgonya, rakott krumpli |kedvenc-receptek.hu

Házias rakott burgonya

A házias rakott burgonya (rakott krumpli) 20 perc alatt megsül, és tele van magyaros ízekkel. A szalonnás, tejfölös, kolbászos rakott étel nem fogyókúrázóknak való. Sajnos…

Olvasd tovább
levesek, leves, leves receptek | kedvenc-receptek.hu

Hegyaljai tarkabableves

A hegyaljai tarkabableves fő hozzávalói – a tarkabab mellett – a füstölt kolbász és a savanyú káposzta. Sűrű. laktató leves, amit érdemes elkészíteni.

Olvasd tovább
Marha, marhahús, borjú, borjúhús receptek

Kolozsvári rostélyos

A kolozsvári rostélyos annyira finom étel, hogy akár karácsonykor is felkerülhet az ünnepi asztalra. A rostélyos egyébként fiatal marha magas hátszínéből készült finom, puha sült. Ha megfelelően kezeljük, akkor lesz csak igazán omlós.

Olvasd tovább