Levesek - kedvenc-receptek.hu

Zöldségleves

A zöldséglevest lehetőleg friss zöldségből készítsük, bár a recept a mirelitet is megengedi. Jó étvágyat a zöldségleveshez!

Sajtos tojás

A sajtos tojás recept nagypénteken ajánlott elkészíteni, mivel hús nélküli, mégis finom étel. A vegetáriánus ételek közül húsvét előtt az egyszerű ételeket részesítjük előnyben, tekintettel arra, hogy az ünnepekre úgy is a konyhába költözünk… A sajtos tojás 10 perc alatt kész, érdemes kipróbálni, mert amilyen gyors recept, olyan finom is. Hozzávalók 50 dkg burgonya, 8 […]

Genovai makaróni

Recept: Ismét húsvéti ételekhez adunk tippet, mégpedig a böjti időszakra. A genovai makaróni hús nélkül készül, sajttal, paradicsommal.

Francia hagymaleves

Recept: A francia hagymaleveshez egy leveskockából készített húslevest használunk fel alapanyagként. Régen kínáltunk levest, most húsvét közeledtével itt az ideje.

kedvenc-receptek.hu

Parajpogácsa tükörtojással

Recept: A parajpogácsa tükörtojással ismét egy húsvéti étel, pontosabban a böjti időszakra ajánlott hús nélküli recept.

Böjti fasírozott tojás

Recept: A böjti fasírozott tojás lényege, hogy nincsen benne hús, azaz akik a húsvét előtti nagyböjt időszakát megtartják, ők is bátran fogyaszthatják.

Vegetáriánus tál

Recept: Az ünnepi időszakok között vettük észre, hogy még nincs is vegetáriánus kategória az ételeink számára. Pontosabban nem volt eddig, mert a vegetáriánus tál miatt most létre hoztuk!