Paprikás krumpli - bográcsos étel

A legjobb tippek bográcsos ételek készítéséhez

Ha az időjárás kegyes hozzánk, semmi akadálya nincs annak, hogy a szabadban élvezhessük a finom bográcsos ételek ízét. Feltéve, ha nem rontjuk el már a tűzrakással, az ételek előkészítésével, vagy az órákig tartó mosogatással…

Csirkepörkölt bográcsban

Csirkepörkölt bográcsban

Ha itt a jó idő, akkor mi lehetne jobb kikapcsolódás, mint a bográcsozás, mellette egy kis iszogatás? Ehhez kínálunk egy remek receptet!

Laskagomba

Gombás harcsapaprikás

A gombás harcsapaprikás bográcsban elkészítve az igazi. Hagyományosan pörkölt szerűen készül az alap, azaz hagymát pirítunk, felengedjük, majd beletesszük a többi összetevőt.

Bogrács a kemencében

Aratók gulyása

Ez az étel még mindig a szabad tűzön készült receptek sorát bővíti oldalunkon. Az aratók gulyása egy rendkívül tartalmas étel, ezért ha őszinte akarok lenni, akkor az erős fizikai munkát végzőknek – mint az aratók – ajánlott elsősorban.

Bogrács a kemencében

Pásztortarhonya

A pásztortarhonya a gulyásleves és a halászlé nagyon finom alternatívája akkor, ha minden áron bográcsban szeretnénk elkészíteni az ételünket. Egyesek szerint ez egy egyszerű étel – és úgy is van. Csak a megfelelő sorrendben és a megfelelő pillanatban kell az összetevőket a bográcsba tenni…