Juhtúrós – kapros palacsinta batyú

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Recept:

Palacsinta batyú már volt a kínálatunkban, akkor húsos, ma túros az ajánlatunk. Mindkettő alapja a sós palacsinta.

Egy evőkanál olvasztott vajban az apróra vágott kaprot átforgatjuk, majd hozzáadjuk a tejfölt, túrót, és kevergetve összemelegítjük. A palacsintákat megtöltjük tejfölös kapros túróval, batyú formára rendezzük, és leforrázott hagymaszárral átkötjük. Vajjal jól kikent jénaiba tesszük, olvasztott vajjal meglocsoljuk, és előmelegített sütőben átforrósítjuk.

[adsense]

Hozzávalók

  • 8 sós palacsinta,
  • 20 dkg juhtúró,
  • 2 dl tejföl,
  • 1 csokor friss kapor,
  • vaj,
  • hagymaszár.

Tálalás

Forrón, vágott kaporral megszórva tálaljuk.

Trükk

Semmi trükk nincs benne, csak tanuljuk meg rendesen a sós palacsinta elkészítésének módját és akkor egy csomó más ételt is el tudunk készíteni.

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Hasonlóan finom ételek, receptek

Recept kategória: Palacsinta receptek Címke: , .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

14 + tizenöt =