Almás palacsinta

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Ebben a palacsinta receptben az alma nem töltelék lesz, hanem belekeverjük a tésztába és így sütjük ki. Fahéjas cukorral szórva tálaljuk!

Almás palacsinta

Hozzávalók

  • 50 dkg alma
  • 40 dkg liszt
  • 15 dkg porcukor
  • 2 tojás
  • 0,5 dl olaj
  • őrölt fahéj
  • szódavíz

Almás palacsinta elkészítése

  1. A lisztből, a tojásból csipetnyi sóval , 5 dkg porcukorral és szódavízzel sűrű palacsintatésztát keverünk.
  2. Az almát megtisztítjuk, meghámozzuk, lereszeljük és belekeverjük a masszába.
  3. A szokásos módon palacsintákat sütünk, fahéjas cukorral meghintve, negyedbe hajtva kínáljuk.
Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Hasonlóan finom ételek, receptek

Recept kategória: Édes sütemények, Palacsinta receptek Címke: .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

19 − tizenöt =