Kapormártás

Kapormártás | kedvenc-receptek.huA kapormártás finom tavaszi recept, melyet önállóan is és húsok mellé is fogyaszthatunk. Egyszerű mártás recept a kedvencek között!

Kapormártás hozzávalói, elkészítése

Hozzávalók

  • 2 evőkanál olaj,
  • 2 evőkanál liszt,
  • só,
  • egy csokor kapor.

Kapormártás elkészítése

  1. Az olajból és a lisztből világos rántást készítünk, hozzáadjuk a kapor felét.
  2. Vízzel felengedjük, 10 percig főzzük.
  3. Mikor majdnem kész, hozzáadjuk a maradék kaprot és a tejfölt.

TIPP√: A főzés elveszi a kapor jellegzetes ízét, ezért adjuk az ételhez két részletben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

négy × egy =