Kapormártás, párizsi szelet kapormártással, rizzsel | kedvenc-receptek.hu

Kapormártás

A kapormártás finom tavaszi recept, melyet önállóan is és húsok mellé is fogyaszthatunk. Friss tavaszi recept egy használható tippel a kedvencek között!

Sóska, sóskamártás, sóskafőzelék

Sóskamártás

Sóskamártás, vagy sóskafőzelék? Az igazság az, hogy többen, többféleképpen nevezik ezt a friss tavaszi ételt. Nekünk inkább a mártás a szimpatikus és főtt marhahússal, főtt burgonyával fogyasztjuk.

Aranygaluska vaníliasodóval vagy borsodóval

Borsodó

Így készül a borsodó: Kis lángon gőz fölött főzzük fel a bor, víz, tojássárgája és a többi összetevő keverékét. A mazsolát akár el is hagyhatjuk a borsodóból. A többit a receptben olvashatják…

Paradicsommártás

Recept: Az előző napi rántott kellevél receptünkhöz ajánlottuk a paradicsommártást.  Nézzük hogy kell elkészíteni!