Majonéz készítése házilag: Sült krumpli majonézzel

Majonéz készítése házilag

A házi majonéz készítés nem túl divatos foglalatosság mostanában, mivel mindenki megtalálta már a kedvenc márkáját és inkább megveszi a boltban, minthogy a majonéz recepttel bíbelődjön odahaza. Pedig megéri a fáradtságot! A receptben találsz tippeket, hogy a Te majonézed legyen e legtökéletesebb.

ketchup házi

Házi ketchup

Házi ketchup szendvicsekhez, húsokhoz, pizzákhoz, makarónihoz, olaszos tésztákhoz, sült burgonyához, vagy akár parizeres kenyérhez is. Kihagytunk valamit?

Kapormártás, párizsi szelet kapormártással, rizzsel | kedvenc-receptek.hu

Kapormártás

A kapormártás finom tavaszi recept, melyet önállóan is és húsok mellé is fogyaszthatunk. Friss tavaszi recept egy használható tippel a kedvencek között!

Sóskafőzelék, sóskamártás

Sóskafőzelék, sóskamártás

Sóskamártás, vagy sóskafőzelék? Az igazság az, hogy többen, többféleképpen nevezik ezt a friss tavaszi ételt. Nekünk inkább a mártás a szimpatikus és főtt marhahússal, főtt burgonyával fogyasztjuk.

Töltött paprika paradicsomszósszal

Töltött paprika recept

A töltött paprika ebben a receptben rántással készül. Lépésről lépésre leírtuk mit és hogyan kell csinálni, tehát bátran bevállalhatod te is, még ha nem is vagy egy profi háziasszony!

Aranygaluska vaníliasodóval vagy borsodóval

Borsodó

Így készül a borsodó: Kis lángon gőz fölött főzzük fel a bor, víz, tojássárgája és a többi összetevő keverékét. A mazsolát akár el is hagyhatjuk a borsodóból. A többit a receptben olvashatják…

Töltött paprika paradicsomszósszal

Paradicsommártás

A paradicsommártást (vagy paradicsomszószt) fogyaszthatjuk húsgombóccal, rántott kellevéllel, vagy tehetjük akár kifőtt tésztákra is. Rántással így is el lehet készíteni.