Magunkról

A receptek közlése

A receptek ütemezetten jelennek, meg a weboldalon, azaz jóval több recept van a tarsolyunkban, mint ami jelen pillanatban (bármikor is olvassa ezt az oldalt) megtalálható rajt.

A receptek eredete

Éveken át készülünk több kilónyi receptünk rendszerezésére, a ma oly divatos szövegszerkesztők helyett inkább úgy döntöttünk, hogy egy internetes adatbázisban gyűjtjük és rendszerezzük őket. Így bármilyen receptet szinte azonnal megtalálhatunk. A receptek saját gyűjtések, de szívesen vesszük, ha receptküldő oldalunk segítségével bővíti adatbázisunkat.

Adatbázisunkban kereshet címke, kategória vagy szótöredék alapján. A találtok mindig a  jobb oldalon jelennek meg, ahol egyébként a mindenkori legfrissebb recepteket találhatja.

A receptek képei

sonkas-gombas-orsocska

Sonkás-gombás orsócska

A képpel beküldött, vagy saját képpel ellátott receptek  bélyegkép képpel/képekkel vannak ellátva,úgy mint itt a bal oldalon, a Sonkás-gombás orsócska képe. Ha rákattint, akkor a kép kiemelkedik az oldalról és a képernyő közepére kúszik. Ha a kiemelt kép jobb alsó sarkán a Close szövegre kattint, akkor bezáródik. Próbálja ki! Valamennyi megjelent képünk vízjellel van ellátva, a jogi problémák elkerülése végett.

 A megosztás lehetősége

A weboldal követhető a Facebookon, ehhez a bal oldali Like boxot használhatja. Egyébként valamennyi recept, írás, stb. alatt megtalálja – ezalatt az útmutató alatt is – a megosztásra szolgáló gombsort. Bármit megoszthat, csak kérjük tüntesse fel, hogy erről az oldalról osztotta meg! Köszönjük.

Hozzászólás

Szóljon hozzá receptjeinkhez, kritizálja honlapunkat, receptjeinket! A hozzászólásokat moderáljuk, de csak tartalom szerint, azaz ha megjelenik, akkor változtatás nélkül. A webrobotok ellen védekezünk!

Az oldalt csekély mértékig programozta, üzemelteti, keresőoptimalizálja és a recepteket közzé teszi

seo linképítő

e-mail: irokob[pont]seo[kukac]gmail[pont]com

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>