Virslis lecsó

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Még egy lecsó recept, ebben viszont van egy kis hús – már amennyi a virsliben található. A virslis lecsó recept elkészítése semmilyen nehézséget nem okoz annak, aki már bármilyen lecsót el tud készíteni.

Az azonban tévedés, hogy a megfőzött virsli összekeverjük a kész lecsóval és más dolgunk nincs is. Lássuk a receptet!

Virsli

Virslis lecsó receptje

Hozzávalók

  • 50 dkg zöldpaprika,
  • 25 dkg paradicsom,
  • 1 fej vöröshagyma,
  • 6 virsli,
  • olaj,
  • pirospaprika, őrölt bors,só.

Virslis lecsó elkészítése

  1. Kevés olajban megpirítjuk a kockára vágott hagymát, megszórjuk pirospaprikával, és beletesszük a kisebb darabokra vágott paprikát.
  2. Rövid ideig együtt pároljuk, majd a lehéjazott paradicsomot is hozzáadjuk.
  3. Megsózzuk, óvatosan összekeverjük, és először fedő nélkül pároljuk, majd lefedjük, és mérsékelt lángon puhára pároljuk.
  4. Közben a virsliket előkészítjük, majd bő vízben előfőzzük.
  5. Amíg még langyos, felkarikázzuk, a lecsóhoz adjuk, és készre főzzük.

A virsli előfőzése, vagy egyáltalán a virsli főzése nem jó megfogalmazás. Inkább úgy kellene írnom, hogy a virsli melegítése, hiszen a virsli már úgy kerül a boltokba, hogy elő van főzve.

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Hasonlóan finom ételek, receptek

Recept kategória: Különleges receptek Címke: , .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

16 − hat =