Római puncs

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Recept:

Az év vége az italokról (is) szól. Szilveszterkor nyugodtan próbáljunk ki újdonságokat, olyat mint például ez a római puncs.

A kristálycukrot a vízzel felforraljuk, és hagyjuk kihűlni. Beletesszük a citromok, és narancsok levét, és héját. Felöntjük a pezsgővel, és hűvös helyen 1 órát állni hagyjuk. A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük, és óvatosan a puncshoz keverjük. Hűtőszekrényben megdermesztjük, majd belekeverjük a rumot, és poharakba töltjük.

Hozzávalók

  • 25 dkg kristálycukor,
  • 2-2 citrom és narancs,
  • 7 dl száraz pezsgő,
  • 2 tojásfehérje,
  • 10dkg porcukor,
  • 1 dl rum,
  • 3 dl víz.

Tálalás

Puncs pohárban.

Trükk

Koktélok,puncsok, szilveszter. Mi lesz ebből?

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Hasonlóan finom ételek, receptek

Recept kategória: Ital receptek Címke: , , , , , .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük