Jeges ribizli shake receptje

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

A ribizli egy sokrétűen felhasználható gyümölcs. Készíthetünk belőle szörpöt, lekvárt, gyümölcskocsonyát, bort, használhatjuk sütemények alapanyagként. És nem utolsósorban shake alapanyagnak is kiváló!

Így készül a jeges ribizli shake

[two_third]ribizli, gyümölcs
[/two_third]
[one_third last]
Hozzávalók

  • 30 dkg ribizli,
  • 1 tasak vaníliás cukor,
  • 4 evőkanál cukor,
  • kevés citromlé, citromhéj,
  • 4 dl kefir,
  • 4 gombóc vanília fagyi,
  • őrölt fahéj.

[/one_third]

Készítsük el a hűsítő nyári italt

  1. A ribizlit a vaníliás cukorral, a citromlével és reszelt citromhéjjal összeturmixoljuk.
  2. Hozzáadjuk a kefirt, a fagyit, majd tovább pépesítjük a mixerrel.
  3. Előhűtött, magas falú poharakba négyfele adagoljuk.
  4. Őrölt fahéjjal meghintjük, ribizli fürtökkel díszítjük, lehűtve tálaljuk.
Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Hasonlóan finom ételek, receptek

Recept kategória: Ital receptek Címke: , , , .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × négy =