Forró gyomorkeserű

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Recept:

Év végén a karácsony eléggé megviselte a gyomrot, és hamarosan jön a szilveszter és az Újév, ami megint csak nem kicsi próbatétel! Ebben az egyenlőtlen küzdelemben a gyomorkeserű mindig jól jöhet.

A rumot a poharakba öntjük, hozzáadjuk a narancslevet, és felöntjük a szegfűszeggel felforralt vörösborral.

Hozzávalók

(személyenként)

  • 0,5 dl rum,
  • fél narancs leve,
  • 2 dl vörösbor,
  • szegfűszeg

Tálalás

Forrón.

Trükk

Csak óvatosan! Forró és erős!

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Hasonlóan finom ételek, receptek

Recept kategória: Ital receptek Címke: , , , .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × öt =