Forró gyomorkeserű

Recept:

Év végén a karácsony eléggé megviselte a gyomrot, és hamarosan jön a szilveszter és az Újév, ami megint csak nem kicsi próbatétel! Ebben az egyenlőtlen küzdelemben a gyomorkeserű mindig jól jöhet.

A rumot a poharakba öntjük, hozzáadjuk a narancslevet, és felöntjük a szegfűszeggel felforralt vörösborral.

Hozzávalók

(személyenként)

  • 0,5 dl rum,
  • fél narancs leve,
  • 2 dl vörösbor,
  • szegfűszeg

Tálalás

Forrón.

Trükk

Csak óvatosan! Forró és erős!

Hasonlók

  • Szultán serlegeSzultán serlege Recept: Miért is szerepel a szultán ebben a szilveszteri gyümölcsös koktélban? Fogalmam […]
  • kedvenc-receptek.huGrog Recept: A grog alapvetően víz és rum keveréke, ám most mi nem teszünk bele vizet. […]
  • Római puncsRómai puncs Recept: Az év vége az italokról (is) szól. Szilveszterkor nyugodtan próbáljunk ki […]
  • Eszkimó csókEszkimó csók Recept: Még egy tüzes szilveszteri ital, ha még nem lenne elég belőlük! Az eddig […]
  • Mandarin bóléMandarin bólé Recept: A folyadékbevitel mindig nagyon fontos. Természetesen az alkohol tartalmú […]
  • Jól esik a forralt bor a nagy hidegben, de egészséges is?Jól esik a forralt bor a nagy hidegben, de egészséges is? A megfázásos tünetek a felforralt borral enyhíthetők. Anyagcserezavaroknál, valamint […]
  • Rumos meggydzsemRumos meggydzsem Így készül a rumos meggydzsem: két kilogramm meggyhez csak egy deciliter rumot […]
  • Csillag alakú szilveszteri borkocsonyaCsillag alakú szilveszteri borkocsonya Recept: A borkocsonya egy érdekes, év végi, szilveszteri mulatságokhoz ajánlott alkohol […]
Kategória: Ital receptek Címkék: , , .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

2 × 2 =