Eszkimó csók

Recept:

Még egy tüzes szilveszteri ital, ha még nem lenne elég belőlük! Az eddig ajánlott szilveszteri italaink természetesen egész télen fogyaszthatók.

Egy tűzálló tálba tesszük a cukrot, a felszeletelt narancsot, ráöntjük a bort, a rumot, és 1 dl vizet. Reszelt szerecsendióval, és szegfűszeggel ízesítjük, majd fedő alatt 5 percig forraljuk.

Hozzávalók

  • 8 dkg kristálycukor,
  • 1 narancs,
  • 8 dl száraz vörösbor,
  • 1 dl víz,
  • 0,5 dl rum,
  • szerecsendió,
  • szegfűszeg,
  • 1-1 kávéskanál nescafé  csészénként.

Tálalás

Minden csészébe 1 kávéskanál nescafét teszünk, és ráöntjük a forró keveréket.

Trükk

Aki még tud olvasni, próbálja ki ezt a receptet! Utána nem biztos hogy menni fog!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

kettő − 1 =