Tepsis hotpot

A csirkét elő kell sütni, aztán egy tepsiben az összetevőket felhalmozni és összesütni.

Tepsis hotpot hozzávalói, elkészítése

Hozzávalók

  • 4 csirkecomb,
  • 80 dkg főtt burgonya,
  • 8 dkg vaj,
  • 3 fej vöröshagyma,
  • kb. 1 dl olaj,
  • őrölt bors, só.

Tepsis hotpot elkészítése

  1. A combokat megsózzuk, borsozzuk, és kevés olajban mindkét oldalát elősütjük.
  2. A sütésből visszamaradt olajban üvegesre pirítjuk a hagymát.
  3. Kivajazott tepsibe egy réteg karikára vágott főtt burgonyát teszünk, erre fektetjük a combokat, rászórjuk a hagymát, és a burgonyával betakarjuk.
  4. Olvasztott vajjal meglocsoljuk, és közepes hőmérsékletű sütőben pirosra sütjük.

Hasonló receptek

  • Sörös-sajtos csirkeSörös-sajtos csirke A sörös-sajtos csirke egy tálban készül a körettel, ami ebben az esetben rizs lesz. Hogy […]
  • Burgonyapüré leves receptjeBurgonyapüré leves receptje A burgonyapüré leves elkészítése során újburgonyát használunk. Sűrítési eljárásnak mi a […]
  • Rokfortos sült burgonya receptjeRokfortos sült burgonya receptje Először megsütjük a krumplit, majd elkészítjük a rokfort sajtos szószt, amivel később […]
  • Rakott csirkeRakott csirke Jénaiban sütjük meg a rakott csirkét, de nem mondhatnám hogy olyan kevés műveletből áll […]
Recept kategória: Rakott ételek tepsiben, Szárnyas receptek és recept címke: , .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

nyolc + tizenkettő =