Rác csirke másképp

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Minden beküldött receptet leellenőrzünk, hogy lehetőleg ne legyen duplikált tartalom a kedvenc receptek weboldalon. Természetesen átfedések lehetnek, de a teljes egyezést megpróbáljuk kizárni. A rác csirke receptjére is rákerestünk, de nem találtunk sok olyan oldalt, ami ilyen nevű receptet tartalmazott. Amire ráleltünk, az meg egy körettel egybe sütött csirkecomb receptje volt. Ezért adtuk a mi receptünknek a Rác csirke  másképp elnevezést.

Rác csirke másképp receptje

Hozzávalók

2 csirkemell,
60 dkg burgonya,
30 dkg zöldpaprika,
20 dkg paradicsom,
2 fej vöröshagyma,
2 dl tejföl,
liszt, pirospaprika, só, olaj a sütéshez.

Rác csirke másképp elkészítve

A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, és karikára vágjuk.
A kicsontozott, lebőrözött csirkehúst apró csíkokra vágjuk, megsózzuk, lisztbe forgatjuk, majd forró olajban megsütjük.
A hagymából, zöldpaprikából, paradicsomból lecsót készítünk.
A burgonyakarikákat lerakjuk a tűzálló edénybe, ráhalmozzuk a lecsót, majd a húsdarabokat.
Meglocsoljuk tejföllel, és forró sütőben 20 percig sütjük.

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Hasonlóan finom ételek, receptek

Recept kategória: Szárnyas receptek Címke: , .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenöt − 8 =