Resztelt csirkemáj

pirított csirkemáj | csirke receptekA pirított vagy más néven resztelt csirkemáj elkészítése nem tart fél óráig sem, talán ezért is olyan népszerű a háziasszonyok körében. A csirke receptek közül az egyik leggyorsabban elkészíthető étel!

A pirított csirkemáj hozzávalói, elkészítése

Hozzávalók

  • 1 nagy vöröshagyma,
  • 4 evőkanál olaj,
  • 60 dkg csirkemáj,
  • só,
  • pirospaprika,
  • őrölt fekete bors.

A pirított csirkemáj elkészítése

  1. A hagymát megtisztítjuk, finomra szeleteljük és egy nagyobb serpenyőben 3-4 perc alatt üvegesre pirítjuk.
  2. Rászórjuk a nagyobb kockákra vágott májat.
  3. Nagy tűzön, folyamatos kevergetés mellett kb. 5 percig pirítjuk.
  4. A tűzről lehúzva 1 mokkáskanál sóval, pirospaprikával és a borssal fűszerezzük.
  5. Főtt burgonyával és csemege uborkával tálaljuk.

Hasonlók

Kategória: Szárnyas receptek Címkék: , .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

húsz + hét =